Print

Magazin 24

Magazin24.se är en regional nyhetssajt som täcker Västra Mälardalen. (Köping, Arboga, Kungsör, Fellingsbro, Hallstahammar, Surahammar, Kolbäck och Strömsholm).

Nätsidan (desktop, läsplatta, mobil) tillsammans med papperstidningen Magazin24 har funnits sedan år 2000. Värdegrunden är "Alltid närvarande - nära dig". Vi vill vara nära läsaren i den miljö där hen verkar och bor. Vi vill på ett positivt sätt verka för en levande och blomstrande region. Vi vill att så många som möjligt, utan kostnad för läsaren, kan ta del av viktig samhällsinformation från kommuner, landsting, statliga organ samt politiska partier. Vi hjälper er med att öka efterfrågan på era produkter och/eller tjänster samt att öka trafiken i er butik, restaurang, mottagning eller förening.

Printtidningen har minst 40% redaktionellt innehåll och är 100% regional.
Utkommer varje vecka på lördagar. Varannan vecka i regionen Köping, Kungsör och Arboga i 27.400 ex och varannan vecka i den större regionen (se ovan) i 43.500 ex.

Henrik Hansson, vd
Magazin24/Earton Media AB

Besök webbplats

Lördag

Utgivningsdag

måndag kl.10.00

Bokstopp

måndag kl.10.00

Färdigt material

43 500

Upplaga
Materialinlämning till: mats@magazin24.se

Format och Pris

Formatnamn Pris (SEK)
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.