Print

Alingsås Tidning

Alingsås Tidning grundades 1865 av Janus Daniel Michelsen, då under namnet Alingsås Weckoblad. Det första numret kom ut den 7 januari. 1888 ändrades namnet till Alingsås Tidning. Fram till oktober 2019 drevs tidningen av familjen Michelsen. Tidningens primära bevakningsområden är Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner.

Alingsås Tidning ingår i Stampen Media som i sin tur ägs av norska Polaris, en av Nordens största mediekoncerner. Den svenska tidningsgruppen, som har sitt geografiska fäste på västkusten, består av de prenumererade tidningarna Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, TTELA och Strömstads Tidning, samt gratistidningarna Lerums Tidning och Varbergsposten. www.stampenmedia.com

Alingsås Tidning utkommer som papperstidning och e-tidning tre dagar i veckan; tisdag, torsdag och lördag, och som nyhetssajt och app under namnet alingsastidning.se.

Besök webbplats

tis/tors/lör

Utgivningsdag

kl.10.00 två dagar före inf. dag

Bokstopp

kl.10.00 två dagar före inf. dag

Färdigt material

8 500

Upplaga
Materialinlämning till: http://annonsinskick.stampen.com

Format och Pris

Formatnamn Pris (SEK)
Policy för personuppgifter

Genom att surfa vidare på sprintad.se och använda våra tjänster, så samtycker du till att vi samlar in data om ditt besök.

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Läs mer om vår integritetspolicy här.